ASSISTENT MAINTENANCE MANAGER

CULINOR

Place to be:

Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer.

CULINOR convenience cuisine,met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in België. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen - waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en dragen zorg voor kwaliteit, hygiëne en veiligheid. Voor onze productiesite te Destelbergen zijn we momenteel op zoek naar een (m/v):

 

ASSISTANT MAINTENANCE MANAGER

To do:

Je functie

Als rechterhand van de Maintenance Manager sta je in voor het optimaal functioneren van ons machinepark · Je ondersteunt en stuurt een team techniekers aan (eigen medewerkers en externen) · Je superviseert en volgt de dagelijkse interventies en algemene onderhoudstaken op (preventief en curatief) van al onze productie- en verpakkingsmachines/lijnen en technische installaties · Je maakt hierbij gebruik van ons softwarepakket Softmaint  · Je optimaliseert ons machinepark door actief mee te denken mbt verbeteringen en aanpassingen  · Je bent een teamplayer die de techniekers stimuleert tot de juiste aanpak, bijspringt bij probleemsituaties en die bijdraagt tot een aangename werksfeer.

To have:

Heb je het juiste profiel?

Je hebt een bachelor- of masterdiploma elektromechanica (graduaat of ind. ing.) of gelijkwaardig door ervaring · Je bent sterk hands-on en munt uit in orde en organisatie · Al ben je een doener, toch kan je het overzicht bewaren en weet je creatief in te spelen op onvoorspelbare situaties · Je bent flexibel zowel qua werkorganisatie als werktijden · Je woont op haalbare afstand van ons bedrijf.

In return:

Wat bieden wij?

Een fulltime functie met veel verantwoordelijkheid, afwisseling en ruimte voor initiatief waarbij jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket · Je kunt rekenen op de ondersteuning van een ervaren management team en een dynamische groep collega’s · Bovendien kom je te werken in een solvabele onderneming met permanente groeicijfers en expansieplannen en een marktleiderspositie

 · Werkzekerheid, een filevrije omgeving en geen weekendwerk.

 

Interesse?  

Mail dan meteen je motivatiebrief en cv naar Derveaux Select via jobs@derveaux-select.be

We maken graag met jou kennis in onze kantoren gelegen Blekersdijk 35, 9000 Gent. tel. 09/223 50 36.

Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld en je persoonsgegevens verwerkt conform de AVG-richtlijnen (GDPR)

Plaats van tewerkstelling