OPERATOREN LABELHAL

CULINOR FOOD GROUP HERSELT

Place to be:

CULINOR Food Group nv, Benelux-marktleider en met een jaaromzet van ca. €95M, produceert verse kant-en-klaar maaltijden voor de retailmarkt en foodservice. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden en telt een 500-tal medewerkers actief in 5 productiesites, 2 gelegen in de Kempen en 3 in de Gentse regio.

To do:

Doel van de functie :

Je staat in voor de bediening van machines in de labelhal zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten of halffabricaten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten.

Wat verwachten we van jou?

  • Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende.

  • Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces (op papier of in het softwaresysteem).

  • Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures.

  • Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt operationele en technische storingen onderkennen en oplossen.

  • Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces.

  • Bij dit alles behoort het operationeel aansturen, controleren en bijsturen van de medewerkers aan de betreffende machines.

To have:

  • Kennis van regels m.b.t. (voedsel)veiligheid, kwaliteit, hygiëne en milieu (FIFO, HACCP, IFS6 Food Defense, …) is een troef.

  • Eveneens heb je toegepaste kennis m.b.t. de werking van de machines in de productie en m.b.t. de productie(organisatie) en bijhorende (werk)processen.

  • Ervaring en/of opleiding in de voeding is een pluspunt.

  • Ervaring met het bedienen van een elektrische transpallet is een pluspunt.

  • Jouw technische vaardigheden bestaan uit: monteren, demonteren, instellen en bijstellen van (onderdelen van) machines.

  • Je bent vaardig in het bedienen van PC en randapparatuur

In return:

Een voltijdse vaste job.  Je komt te werken in een dynamisch bedrijf met aandacht voor de medewerkers, veiligheid, kwaliteit en effectiviteit.  Een bedrijfscultuur waarin openheid, een goede onderlinge samenwerking, betrokkenheid, ondernemerschap en een goede werksfeer centraal staan.  Je krijgt een passend salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Plaats van tewerkstelling