KWALITEITSCONTROLEUR

HOT CUISINE

Place to be:

Onze producten die ken je al. En nu ook ons bedrijf!

CULINOR convenience cuisine,met hoofdkantoor te Destelbergen, is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid.

Voor onze productiesite te Gent zoeken we momenteel een (m/v)

 

KWALITEITSCONTROLEUR
master of bachelor

 

To do:

Wat ga je doen?

Ben je gepassioneerd door kwaliteit en ben je graag op de werkvloer actief? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Samen met de Quality Manager word je verantwoordelijk voor: ? de coördinatie en opvolging van alle activiteiten binnen het HACCP-gebeuren · het opvolgen van de non-conformiteiten en de correcte afhandeling · de controle op het toepassen van hygiëneregels en werkprocedures, met inbegrip van het uitvoeren van hygiënechecks · het nemen van swabs en stalen voor diverse analyses en ? het uitvoeren van glas-en metaaldetectiecontroles en kalibraties.

Daarnaast ben je tevens de contactpersoon voor de reinigingsfirma’s en volg je hun werkzaamheden op.

To have:

Jouw ingrediënten
Na je hogere opleiding op master of bachelor niveau (biochemie, voedings- en dieetkunde, agro-en biotechnologie,...) of gelijkwaardig door ervaring, deed je liefst een eerste ervaring op in de voedingsproductie ? Je hebt bij voorkeur kennis van microbiologie, HACCP en analyses ? Het is een must dat je graag op de werkvloer opereert, communicatief bent en op een overtuigende manier je boodschap weet over te brengen ? Daarenboven ben je een doorzetter, denk je oplossingsgericht en werk je uiterst nauwkeurig ? Je houdt van een no-nonsense cultuur, bent proactief en kunt zowel autonoom als in team werken ? Je hebt goeie kennis van Word en Excel.

In return:

Wat bieden wij?

Je wordt opgenomen in een stimulerende en uitdagende omgeving waarbij je nauw samenwerkt met jonge en dynamische collega’s  · Onze cultuur wordt gekenmerkt door teamspirit, integriteit, een no-nonsense aanpak en respect voor iedere medewerker. Ook voor jou! · We bieden je een boeiende functie en de kans om mee te groeien in een gereputeerde moderne onderneming, actief in een snelgroeiende markt en met een marktleiderspositie • Je kunt rekenen op werkzekerheid en een marktconforme remuneratie • En gelegen in Oost-Vlaanderen, geen zenuwslopende files.

Deze kans laat je niet voorbijgaan!

Mail daarom meteen je motivatiebrief en cv naar jobs@derveaux-select.be 

Derveaux Select, Blekersdijk 35, 9000 Gent, tel. 09/223 50 36.

We maken graag snel met jou kennis!

 

Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld en je persoonsgegevens verwerkt conform de wet op de privacy (GDPR)

Plaats van tewerkstelling